apora

is een initiatief van twee ICT-professionals met samen meer dan 30 jaar ervaring

apora

Apora is een initiatief van twee ICT-professionals met samen meer dan 30 jaar ervaring. Gedreven door passie voor het internet en de mogelijkheden om dit medium te benutten als omgeving waarbinnen bedrijfskritische applicaties kunnen draaien, hebben zij in 2010 apora opgericht.
apora richt zich enerzijds op het adviseren van organisaties die hun traditionele applicaties willen vervangen door SaaS applicaties, anderzijds op het ontwikkelen van bedrijfskritische web-applicaties. Wij zijn volledig gericht op SaaS en behoren tot de eerste ondernemingen met deze specifieke focus.

Visie
Steeds meer organisaties voeren een beleid dat primair is gericht op hun kernactiviteiten, waarbij IT wordt ingezet als ondersteunend proces. Desondanks slagen bedrijven hier niet in en is IT (ten onrechte) leidend, waarbij tijd en kosten niet meer te overzien zijn. Cloud computing biedt voor het merendeel van deze bedrijven de oplossing door (uitsluitend) functionaliteit op een laagdrempelige manier beschikbaar te stellen. Steeds meer organisaties zullen zich derhalve naar de cloud bewegen uit zowel kostenoverweging, als gemak en eenvoud.

Missie
apora helpt organisaties met cloud computing gerelateerde vraagstukken, waarbij de speerpunten liggen op het gebied van onderzoek, advies, implementatie, nazorg en ondersteuning. Door de aard van onze toegepaste technologie zijn wij in staat klanten in uiteenlopende branches te bedienen. Tevens helpen we onze klanten met het naar de cloud brengen van hun legacy-applicaties. We zijn gepassioneerd wanneer het gaat over onze klanten én cloudtechnologie.