Wij helpen u bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen door de meest uitgebreide verzameling cloud-applicaties in te zetten

Quickscan

Kunt u geld besparen en uw applicatieportfolio optimaliseren door over te stappen op Zoho ONE? Laat ons u helpen dit uit te zoeken.

Ondersteuning

Wilt u plaatselijke begeleiding van het A-team? Wij leveren ondersteuning aan de eindgebruiker en beheren al uw Zoho-applicaties.

Advisering

Laat ons u helpen optimaal gebruik te maken van uw bestaande Zoho-applicaties of laat ons u assisteren wat nog meer mogelijk is.

Applicatieontwikkeling

Geen enkel bedrijf is hetzelfde; wij bouwen add-ons en plug-ins voor Zoho-applicaties. Vertel ons uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Training

Op locatie of op afstand: we geven training aan eindgebruikers en beheerders, zowel in een klassikale omgeving als 1 op 1.

Integraties

Integreer uw Zoho-applicaties met een applicatie van derden of breid uw bestaande integraties tussen Zoho-applicaties uit.

Voordelen voor uw bedrijf

Betaalbaar

De meest uitgebreide verzameling cloud-applicaties tegen een ongekend scherpe prijs. Voor slechts 35 euro per werknemer ontvangt u 40+ applicaties.

Web en mobiel

Elke toepassing is een echte cloud-applicatie die wordt gehost in Europa (Amsterdam) en wordt geleverd met een Android of iOS mobiele app.

Verhoogde efficiëntie

Gebouwd voor samenwerking met collega’s en klanten, communicatie is nog nooit eerder zo eenvoudig geweest waardoor u sneller kunt werken en betere resultaten behaalt.

Maximale functionaliteit voor uw onderneming

Elke applicatie wordt geleverd in de laatste versie waarmee u toegang krijgt tot alle functionaliteiten die nodig zijn om de beste resultaten te behalen voor uw bedrijf.

Werkproces

1. Analyse
2. Implementatie
3. Testen
4. Go Live
5. Support

250+ klanten

Sluit u vandaag nog bij hen aan